ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΚΟΣΜΗΜΑ

Τα Catherine Bijoux είναι μια εταιρία με πάνω από 25 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δύο φορές το χρόνο σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε συλλογές με βασικό μέταλλο τον ορύχαλκο, τον οποίο σφυρηλατούμε, διαμορφώνουμε, κάνουμε συγκολλήσεις, επιμεταλλώνουμε με χρυσό, συνδυάζουμε με κρύσταλλα, κορδόνια, σμάλτα και τέλος ελέγχουμε, συσκευάζουμε, ταξινομούμε, φωτογραφίζουμε.
Βρισκόμαστε στην Ηλιούπολη, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 553, έξω από μετρό Άλιμος και το ωράριό μας είναι 9-5.Αν ενδιαφέρεστε  να κάνετε την πρακτική σας άσκηση για την ειδικότητα τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος μαθαίνοντας κοντά στην ομάδα μας , καλέστε μας στο 210 3233659 ή στείλτε μας το βιογραφικό σας στο info@catherinebijoux.com

Αν είστε απόφοιτος της ειδικότητα τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος, έχετε εμπειρία σε εργαστήριο κοσμημάτων και ενδιαφέρεστε για πλήρη εργασία (πενθήμερο, 8ωρο, 9-5) στείλτε μας το βιογραφικό σας στο info@catherinebijoux.com.
Τα Catherine Bijoux είναι μια εταιρία με πάνω από 25 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε συλλογές με βασικό μέταλλο τον ορύχαλκο, τον οποίο σφυρηλατούμε, διαμορφώνουμε, κάνουμε συγκολλήσεις, επιμεταλλώνουμε με χρυσό, συνδυάζουμε με κρύσταλλα, κορδόνια, σμάλτα και τέλος ελέγχουμε, συσκευάζουμε, ταξινομούμε, φωτογραφίζουμε.Βρισκόμαστε στην Ηλιούπολη, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 553, έξω από μετρό Άλιμος.

Ευχαριστούμε,Εύη Γύφτου
Catherine bijoux
Vouliagmenis Avenue 553, Ilioupoli 16341 Greece
Tel.+30 2103233 659
email : info@catherinebijoux.com
www.catherinebijoux.com